Maatwerk in Carbon met CNC-boren en frezen

Carbon

Ontdek hoe onze geavanceerde CNC-technologie nauwkeurig maatwerk biedt voor carbon plaatmateriaal. Carbon, ook bekend als koolstofvezel, is een composietmateriaal dat bekend staat om zijn lichtgewicht en hoge sterkte, vaak gebruikt in diverse toepassingen zoals automotive, luchtvaart, en sportartikelen.

Ontdek onze veelzijdige opties

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor het bewerken en afwerken van carbon plaatmateriaal. Van nauwkeurig frezen tot gedetailleerd CNC-boren bieden wij maatwerkoplossingen voor diverse toepassingen, zoals prototyping, onderdelen voor sportartikelen en industriële toepassingen, ongeacht de grootte. U kunt de carbon/composiet delen aanleveren, maar we bieden ook levering op verzoek. Finishing van carbon delen kan in onze eigen spuiterij, waar we zorgen voor hoogwaardige afwerkingen die voldoen aan uw specificaties. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van carbon plaatmateriaal met CNC-technologie, waarbij we complexe patronen, 3D-structuren en functionele onderdelen realiseren. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van producten die wij hebben vervaardigd met carbon, om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Neem snel contact op

Heeft u specifieke vereisten voor het bewerken en verwerken van carbon plaatmateriaal? Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult of een vrijblijvende offerte.

Neem vandaag nog contact met ons op!