Plexiglas op maat met CNC-frezen en buigen

Kunststoffen: Plexiglas

Ontdek hoe onze geavanceerde CNC-technologie nauwkeurig maatwerk biedt voor plexiglas. Plexiglas, ook bekend als acrylaat, is een veelzijdig kunststof materiaal met een transparante uitstraling en uitstekende weerstand tegen breuk. Het wordt breed toegepast in displays, beschermende barrières, en andere toepassingen waar helderheid en duurzaamheid essentieel zijn.

Ontdek onze uitgebreide opties

Ontdek onze uitgebreide mogelijkheden voor het bewerken en afwerken van plexiglas. Wij frezen alle soorten kunststoffen, dus ook plexiglas. Of het nu gaat om signing (letters, cijfers, tekens, logo’s etc.) of andere toepassingen, wij bieden maatwerk voor projecten van elke grootte. Ook voor series en in combinatie met andere materialen, in alle kleuren, diktes, en vormen.

Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van plexiglas met CNC-technologie, waarbij we complexe vormen, gebogen oppervlakken en functionele onderdelen realiseren. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van projecten waarbij plexiglas is gebruikt, om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Neem snel contact op

Heeft u specifieke vereisten voor plexiglas op maat? Ons ervaren team staat klaar om u te adviseren en een oplossing op maat te bieden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult of een vrijblijvende offerte.

Neem vandaag nog contact met ons op!